vacancy
Allround Graphic Designer (Fulltime)

Allround Graphic Designer (Fulltime) (Fulltime)

Location:  Lijnden         Department:  Marketing

Description

JUST THE JOB FOR YOU:
ALLROUND GRAPHIC DESIGNER (FULL TIME)


Zin in een down to earth bedrijf met drie onderscheidende mannenmode merken, waar we jouw graphic skills goed kunnen gebruiken? Lees dan verder!

JOUW WERKDAG
Op onze studio is geen een dag hetzelfde. Maar, informeel en flexibel (samen)werken is wél echt een rode draad bij Just Brands. In het meest inspirerende pand van Amsterdam en omstreken loop je elke ochtend met een versgemalen bonenkoffie naar jouw bureau op de 3e verdieping. Na een paar informele gesprekjes met collega’s (je computer moet toch opstarten) kijk je in Proworkflow wat er allemaal te doen is voor de merken PME Legend, Vanguard en Cast Iron. Je start met de eerste versie van een nieuwe brochure waar je de juiste beelden en teksten laat inlopen en pakt daarna direct door met een aantal nieuwsbrieven die snel de deur uit moeten. Na een kort overleg over een paar e-mail banners loop je naar de JB gym voor een pittige kickboksles.
Het uurtje sporten en een gezonde lunch uit onze biologische keuken geeft je een lekkere energieboost om de rest van de dag zelfstandig verder te werken aan verschillende projecten. Zoals beelden bewerken voor social content of het ontwerpen van een actieflyer voor onze retailwinkels. Voor je het weet is het half zes, maar ga je nog iets langer door om een presentatie af te maken voor de volgende dag. Niet omdat het moet, maar omdat je het zelf wil.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEID
Jouw commerciële, kritische blik en kennis van zaken helpt ons om onze drie sterke merken nog beter op de kaart te zetten en verder uit te bouwen. Met vernieuwende ideeën en verrassende designs. Samen met jouw collega’s van de Creative Studio ben je verantwoordelijk voor alle visuele off- en online uitingen, die voor onze e-commerce en marketingafdeling nodig zijn. Je zorgt er niet alleen voor dat alles visueel binnen de brand guides van onze merken klopt, maar ook dat elk bestand technisch perfect is én op de juist plek wordt opgeslagen. Je houdt de planning goed in de gaten, maar bent flexibel genoeg om iets tussendoor te doen als er een spoedje is.

ONZE VERANTWOORDELIJKHEID
Als het gaat om responsibility kiest Just Brands, samen met jou, zelf bewust voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onder andere door samen te werken met schone fabrieken die recyclen, vervuiling zo laag mogelijk houden en een goede werksituatie voor de werknemers hebben zonder te veel overuren. Daarnaast doen we er hier op het hoofdkantoor alles aan om jouw werk zo prettig mogelijk te maken, waardoor je het beste uit jezelf kunt halen.

JOUW SKILLS

- Je hebt HBO werk- en denkniveau
- Minimaal 4 jaar ervaring als allround creatief designer
- Je kunt lezen en schrijven met Adobe Creative Suite
- Je kunt prima uit de voeten met Sketch
- Je schakelt makkelijk tussen print en digitaal werk
- Nauwkeurig en analytisch werken zit in je DNA
- Ervaring in de fashion branche is handig, maar niet noodzakelijk
- Je hebt een ondernemende, proactieve instelling
- Je bent een ‘good energy’ down to earth personality
- Een echte flexibele team player, die graag samenwerkt
- Proactief en een kei in plannen en organiseren

JOUW VOORWAARDEN
Je salaris is marktconform en wordt vastgesteld op basis van werkervaring. Een dertiende maand? Ja die hebben we ook. Woon je verder dan 10 km van ons kantoor? Geen probleem, wij vergoeden deels je reiskosten als je met de auto komt en 100% voor reizen met het openbaar vervoer. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket in een dynamische en flexibele organisatie. Met een collectieve pensioenregeling en zorgverzekering. Proactieve initiatieven en ideeën worden gewaardeerd, ongeacht hoe lang je in dienst bent. Verder hebben we een gym inclusief sportlessen en is er tijd voor ontspanning tijdens gezellige borrels op donderdag en vrijdag.

ONZE ACHTERGROND
Just Brands is een jong en dynamisch bedrijf. Young at heart, maar met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van herenkleding in de modewereld. In ons hoofdkantoor in Lijnden werken dagelijks meer dan honderd kledingspecialisten samen aan het ontwerpen, fabriceren, inkopen, marketen, verkopen en distribueren van onze drie topmerken: PME Legend, Vanguard en Cast Iron. In de Benelux heeft Just Brands ruim 1500 verkooppunten waaronder een tiental eigen Just Brands stores. In de loop der jaren hebben we aan een sterke positie in de jeans- en casualmarkt gewerkt, waar wij erg trots op zijn. Onze corporate culture is no-nonsense, eerlijk, open en informeel.

Heb je in een keer alles gelezen tot deze laatste alinea en wil jij ons vertellen waarom je aan de slag wil bij een bedrijf dat marktleider is in de Benelux en elke dag werkt aan een sterke positie in de DACH-regio? Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar HR@justbrands.nl t.a.v. Cheyenne Hoekstra. Of ga naar https://career.justbrands.eu/ voor een compleet overzicht van onze vacatures.
Additional information

Heb je in een keer alles gelezen tot deze laatste alinea en wil jij ons vertellen waarom je aan de slag wil bij een bedrijf dat marktleider is in de Benelux en elke dag werkt aan een sterke positie in de DACH-regio? Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar HR@justbrands.nl t.a.v. Cheyenne Hoekstra. Of ga naar https://career.justbrands.eu/ voor een compleet overzicht van onze vacatures.