vacancy
HBO Stagiair(e) Online Marketing

HBO Stagiair(e) Online Marketing (Fulltime)

Location:  Lijnden         Department:  Marketing

Description

MAART 2019 T/M AUGUSTUS 2019 EN SEPTEMBER 2019 T/M JANUARI 2020

Zin in een down to earth bedrijf waar we jouw social skills goed kunnen gebruiken? Lees dan verder!

JOUW WERKDAG
Als stagiair(e) online marketing is geen dag hetzelfde. Informeel en flexibel (samen)werken is wél echt een rode draad bij Just Brands. In een licht en inspirerend pand in Lijnden, aan de rand van Amsterdam, loop je elke ochtend met een versgemalen bonenkoffie naar de afdeling Marketing, waar je verschillende online taken doorneemt, bespreekt en uitvoert. Met jouw stagebegeleider en de rest van het team onderhoud je onder andere de social content kalender voor de merken PME Legend, Cast Iron en Vanguard.
De hele week krijg je de ruimte om te sporten in de JB gym en kun je na een gezonde lunch uit onze keuken de rest van de dag vol energie verder werken. Zoals het verzamelen van interessante informatie via trendwatching, het bedenken of plaatsen van content, maar ook B2B werkzaamheden zoals webshopbeheer of het uitrollen van nieuwsbrieven. Voor je het weet is het half zes, maar ga je nog even door om wat af te maken voor de volgende dag. Niet omdat het moet, maar omdat je stage gewoon écht leuk en leerzaam is.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEID
Naast een goede begeleiding ben je verantwoordelijk voor het goed oppakken en uitvoeren van alle taken tijdens je stage. Door heldere communicatie en jouw positieve proactieve manier van werken ben je echt een aanvulling op het vaste team en kun je in korte tijd veel leren.

ONZE VERANTWOORDELIJKHEID
Wij zorgen, naast een goede begeleiding, voor een informele en inspirerende werkomgeving. Waar je elke dag gezond kunt lunchen en de ruimte krijgt om te bewegen in onze gym. Daarnaast kun je met korting je garderobe uitbreiden met mooie kleding van PME Legend, Cast Iron en Vanguard. Kortom, een stage waar je met plezier naartoe gaat en later aan zult terugdenken!

JOUW SKILLS
- Je bent proactief en vindt 9 to 5 werken ontzettend ouderwets
- Je kunt goed en helder met iedereen communiceren
- Je bent schriftelijk en mondeling goed in Nederlands en Engels
- Je kent alle social media ins en outs van FB en Insta
- Je hebt een brede interesse in alles wat onder online marketing valt
- Je bent opbouwend kritisch, maar kunt ook flexibel met zaken omgaan
- Je bent een team player met een “good energy” down to earth personality- Je eigen verantwoordelijkheid pakken is meer dan vanzelfsprekend

JOUW VOORWAARDEN
Op de eerste plaats, bieden we je een leerzame en vooral leuke stageplaats aan, waarbij je een goede indruk krijgt van de werkwijze en organisatie, maar ook de ruimte hebt om je als persoon te ontwikkelen. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding van € 500,- per maand en vergoeden wij deels je reiskosten als je met de auto komt en 100% voor reizen met het openbaar vervoer. Verder hebben we een gym inclusief sportlessen en is er tijd voor ontspanning tijdens gezellige borrels op donderdag en vrijdag.

ONZE ACHTERGROND
Just Brands is een jong en dynamisch bedrijf. Young at heart, maar met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van herenkleding in de modewereld. In ons hoofdkantoor in Lijnden werken dagelijks meer dan honderd kledingspecialisten samen aan het ontwerpen, fabriceren, inkopen, marketen, verkopen en distribueren van onze drie topmerken: PME Legend, Vanguard en Cast Iron. In de Benelux heeft Just Brands ruim 1500 verkooppunten waaronder een tiental eigen Just Brands stores. In de loop der jaren hebben we aan een sterke positie in de jeans- en casualmarkt gewerkt, waar wij erg trots op zijn. Onze corporate culture is no-nonsense, eerlijk, open en informeel.Additional information

Heb je in een keer alles gelezen tot deze laatste alinea en wil jij ons vertellen waarom je dé stagiair(e) bent voor deze super leuke functie? Stuur dan een e-mail met je motivatie, pasfoto en CV naar HR@justbrands.nl t.a.v. Cheyenne Hoekstra.