vacancy
Online Shopmanager Vanguard

Online Shopmanager Vanguard (Fulltime)

Location:  Lijnden         Department:  E-Comm

Description

JUST THE JOB FOR YOU:
ONLINE SHOP MANAGER VANGUARD (FULL TIME)


Zin in een down to earth bedrijf waar we jouw etail skills goed kunnen gebruiken? Lees dan verder!

JOUW WERKDAG
Als Online Shopmanager is geen dag hetzelfde. Maar, informeel en flexibel (samen)werken is wél echt een rode draad bij Just Brands. In een licht en inspirerend pand, aan de rand van Amsterdam, loop je elke ochtend met een versgemalen bonenkoffie naar de afdeling E-commerce, waar je samen met een jong team van online professionals aan de ambitieuze groei van Just Brands online werkt.

Na het openen van je laptop bekijk je, uit pure nieuwsgierigheid, direct de Google Analytics cijfers van de actie, die je gisteren live hebt gezet. Ook heb je nieuwe producten binnen gekregen die je online bekijkt en meteen checkt of alles staat zoals het moet staan.
Na een teammeeting met de andere shopmanagers en een heerlijke verse lunch in de lounge heb je een call met de externe Display en Social advertising consultants over de lopende campagnes. Daarna bespreek je met het creatieve team nog een A/B test voor een nieuw Instagram advertentieformaat. Je kan je dag afsluiten met een uurtje knallen in onze gym.
JOUW VERANTWOORDELIJKHEID
Je bent medeverantwoordelijk voor de online omzet van Vanguard, die we via onze app en de webshop verkopen (vanguard-clothing.com). Je verzorgt de merchandising van de webshop en zorgt ervoor dat de klant een optimale customer journey beleeft tijdens het oriëntatie- en aankoopproces. Je monitort de dagelijkse prestatie en bent continue in de weer om de juiste online beleving te realiseren door de juiste boodschap op het juiste moment en op de juiste plaats (in) te zetten.
Continue de webshop up-to-date houden (productinformatie, navigatie, banners, promoties, landingspagina’s) is voor jou meer dan logisch. Daarnaast pak je de ruimte die we je geven en zie je overal kansen voor de cross- en upsell tussen de verschillende productcategorieën.

ONZE VERANTWOORDELIJKHEID
Als het gaat om responsibility kiest Just Brands, samen met jou, zelfbewust voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onder andere door samen te werken met schone fabrieken die recyclen, vervuiling zo laag mogelijk houden en een goede werksituatie voor de werknemers hebben zonder te veel overuren. Daarnaast zorgen we er met onze gym, flexibele tijden en gezonde lunches voor dat je een mooie balans kunt vinden tussen werk en privé.

JOUW SKILLS

- Je hebt een HBO werk- en denkniveau met een opleidingsachtergrond in Marketing, Communicatie of Media
- Minimaal 2 jaar werkervaring in een commerciële e-commerce rol.
- Magento kennis en HTML (basis) kennis van is een pré
- Een ‘good energy’ down to earth personality
- Een echte flexibele team player, die graag samenwerkt
- Je hebt ervaring met of kennis van: SEO, SEA, Email-marketing, CRM, Display en Social Media Marketing
- Google Analytics kent geen geheimen voor jou
- Je bent ondernemend en kunt goed zelfstandig werken.
- Je voelt je verantwoordelijk voor het merkimago van Vanguard en de webshop!

JOUW VOORWAARDEN
Je salaris is marktconform en wordt vastgesteld op basis van werkervaring. Een eindejaarsuitkering?
Ja, die hebben we ook. Woon je verder dan 10 km van ons kantoor? Geen probleem, wij vergoeden deels je reiskosten als je met de auto komt en 100% voor reizen met het openbaar vervoer. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket in een dynamische en flexibele organisatie. Met een collectieve pensioenregeling en zorgverzekering. Proactieve initiatieven en ideeën worden gewaardeerd, ongeacht hoe lang je in dienst bent. daarnaast hebben we een gym inclusief sportlessen en is er tijd voor ontspanning tijdens gezellige borrels op donderdag en vrijdag.

ONZE ACHTERGROND
Just Brands is een jong en dynamisch bedrijf. Young at heart, maar met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van herenkleding in de modewereld. In ons hoofdkantoor in Lijnden werken dagelijks meer dan honderd kledingspecialisten samen aan het ontwerpen, fabriceren, inkopen, marketen, verkopen en distribueren van onze drie topmerken: PME Legend, Vanguard en Cast Iron. In de Benelux heeft Just Brands ruim 1500 verkooppunten waaronder een tiental eigen Just Brands stores. In de loop der jaren hebben we aan een sterke positie in de jeans- en casualmarkt gewerkt, waar wij erg trots op zijn. Onze corporate culture is no-nonsense, eerlijk, open en informeel.Additional information

Heb je in een keer alles gelezen tot deze laatste alinea en wil jij ons vertellen waarom je aan de slag wil bij een bedrijf dat marktleider is in de Benelux en elke dag werkt aan een sterke positie in de DACH-regio? Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar HR@justbrands.nl.