vacancy
Sales Support

Sales Support (Fulltime)

Location:  Lijnden         Department:  Sales Support

Description

JUST THE JOB FOR YOU:
SALES SUPPORT (FULL TIME)


Zin in een down to earth bedrijf waar we jouw skills goed kunnen gebruiken? Lees dan verder!

JOUW WERKDAG
Een dag bij de afdeling Back Office is nooit hetzelfde. Maar, informeel en flexibel (samen)werken is wél echt een rode draad bij Just Brands. In een licht en inspirerend pand, aan de rand van Amsterdam, loop je elke ochtend met een versgemalen bonenkoffie naar de afdeling Sales Support, waar je samen met een team werkt.
Omdat wij de band met onze klanten erg belangrijk vinden ga je zo nu en dan op pad met het sales team, je zal dan klanten bezoeken, of bent aanwezig bij de collectieverkoop in de showroom. Uiteraard is jouw klantgerichte houding erg belangrijk om onze klanten een fantastische service te verlenen. Geduld en een luisterend oor mogen daarom niet ontbreken aan jouw karaktereigenschappen. Daarnaast ondersteun je ook onze collega’s in België en Duitsland.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEID
De gehele dag is de telefoon je nummer één prioriteit waarbij je uiteenlopende vragen van onze B2B klanten ontvangt, beantwoordt en oplost. Als duizendpoot ga je dagelijks aan de slag met de eventueel zoekgeraakte pakketten, manco meldingen, je stelt facturen en creditnota’s op, je analyseert de retourstroom en je hebt dagelijks contact met het warehouse om problemen op te lossen van zowel orders als retouren.

ONZE VERANTWOORDELIJKHEID
Als het gaat om responsibility kiest Just Brands, samen met jou, zelfbewust voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onder andere door samen te werken met schone fabrieken die recyclen, vervuiling zo laag mogelijk houden en een goede werksituatie voor de werknemers hebben zonder te veel overuren. Daarnaast zorgen we er met onze gym, flexibele tijden en gezonde lunches voor dat je een mooie balans kunt vinden tussen werk en privé.

JOUW SKILLS
 HBO-werk –en denkniveau
 Enthousiast, energiek, ondernemend en vlotte instelling
 Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands, Engels ( Duits en Frans is een pré)
 Hoog service gehalte
 Proactief en uitstekend in plannen en prioriteren


JOUW VOORWAARDEN
Je salaris is marktconform en wordt vastgesteld op basis van werkervaring. Een dertiende maand?
Ja, die hebben we ook. Woon je verder dan 10 km van ons kantoor? Geen probleem, wij vergoeden deels je reiskosten als je met de auto komt en 100% voor reizen met het openbaar vervoer. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket in een dynamische en flexibele organisatie. Met een collectieve pensioenregeling en zorgverzekering. Proactieve initiatieven en ideeën worden gewaardeerd, ongeacht hoe lang je in dienst bent. We hebben een gym inclusief sportlessen en is er tijd voor ontspanning tijdens gezellige borrels op donderdag en vrijdag.Additional information

ONZE ACHTERGROND
Just Brands is een jong en dynamisch bedrijf. Young at heart, maar met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van herenkleding in de modewereld. In ons hoofdkantoor in Lijnden werken dagelijks meer dan honderd kledingspecialisten samen aan het ontwerpen, fabriceren, inkopen, marketen, verkopen en distribueren van onze drie topmerken: PME Legend, Vanguard en Cast Iron. In de Benelux heeft Just Brands ruim 1500 verkooppunten waaronder een tiental eigen Just Brands stores. In de loop der jaren hebben we aan een sterke positie in de jeans- en casualmarkt gewerkt, waar wij erg trots op zijn. Onze corporate culture is no-nonsense, eerlijk, open en informeel.
Heb je in een keer alles gelezen tot deze laatste alinea en wil jij ons vertellen waarom je aan de slag wil bij een bedrijf dat marktleider is in de Benelux en elke dag werkt aan een sterke positie in de DACH-regio? Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar HR@justbrands.nl t.a.v. Cheyenne Hoekstra.