vacancy
Store Assistant Manager Almere

Store Assistant Manager Almere (Fulltime)

Location:  Almere         Department:  Store

Description

JUST THE JOB FOR YOU:
STORE ASSISTANT MANAGER FULL TIME


Weet je als geen ander hoe je een team kunt coachen en motiveren en klanten kunt inspireren? We’ve just got the job for you!


JOUW WERKDAG
Elke ochtend begin je samen met het team aan een complete store check. Ziet alles er weer top uit, dan begin je met een vaste dagstart en bespreek je met het hele team de taken van de dag en bepaal je wie wat en wanneer oppakt. Daarna sta je klaar om lekker een volle dag te rocken, waar je zelf mee draait op de winkelvloer en het team coacht én inspireert door middel van samenwerken en feedback gesprekken waar jij en jouw mensen van kunnen groeien.
Naast dat je de ochtend (en na 17:00) efficiënt de administratieve taken en de goederenstroom plant, zorg je samen met jouw collega’s dat de winkel er de hele dag lekker bij hangt.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEID
Met een helikopterview weet je altijd precies wat er speelt. Als store assistent manager ben je, cliché maar waar, een échte multitasker: je inspireert, motiveert en coacht het team om samen verder te groeien. Informeel, maar wel elke dag echt serieus bezig met het vak. Je zorgt voor een goede dynamische sfeer en bent de sparringpartner van jouw store manager. Met elkaar laat je de zaak lekker draaien, zet je samen lijnen uit en bekijk je waar het beter kan of er kansen liggen.


JOUW SKILLS:

- Je bent verantwoordelijk, besluitvaardig en resultaatgericht
- Je staat open voor nieuwe uitdagingen, maar bent ook kritisch naar jezelf
- Je bent vriendelijk, geduldig en oprecht geïnteresseerd
- Je motiveert en inspireert om je collega’s te laten groeien
- Je bent communicatief sterk en zorgt voor een goede dynamiek op de vloer
- Je bent proactief en houdt van doorpakken
- Je bent flexibel (inzetbaar, ook in de weekenden)
- Je begrijpt de Just Brands company culture en draagt dit goed uit


JOUW VOORWAARDEN
Naast een uitdagende en veelzijdige rol met veel ruimte voor ontwikkeling, ontvang je een competitief en marktconform salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar, er is meer. Want, naast een zaterdag- en zondagtoeslag én een maandbonus, pak je als JB-er korting op onze kleding en organiseren we een jaarlijks event en gezellige uitjes voor jou en je collega’s.


ONZE ACHTERGROND
Just Brands is een dynamisch bedrijf. Young at heart, maar met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van herenkleding in de modewereld. In ons hoofdkantoor in Lijnden werken dagelijks meer dan honderd kledingspecialisten samen aan het ontwerpen, fabriceren, inkopen, marketen, verkopen en distribueren van onze drie topmerken: PME Legend, Vanguard en Cast Iron. In de Benelux heeft Just Brands ruim 1500 verkooppunten waaronder een tiental eigen Just Brands stores.Additional information

JOUW NEXT STEP
Heb je tot deze laatste alinea doorgelezen en wil jij ons vertellen waarom nou precies jij die nieuwe ‘good vibe’ assistant manager bent? Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar jobs@justbrands-retail.nl t.a.v. Cheyenne Hoekstra.