vacancy
Store Ambassador Parttime Antwerpen

Store Ambassador Parttime Antwerpen (Parttime)

Location:  Antwerpen         Department:  Store

Description

JUST THE JOB FOR YOU:
STORE AMBASSADOR (PARTTIME)


Weet je als geen ander hoe je mensen een goed gevoel geeft door hun verwachtingen te overtreffen als het gaat om inspireren en het adviseren nieuwe outfits? We’ve just got the job for you!


JOUW WERKDAG
Als store ambassador is echt geen dag hetzelfde, maar is actief samenwerken en samen beter worden wel echt een rode draad bij Just Brands. Na je eerste versie bonenkoffie en een informatief goedemorgen gesprek, trek je een plan van aanpak met jouw collega’s. Voordat de deuren open zwaaien, start je elke dag met een store check van jouw winkel en kijk je of alles er ‘so fresh & so clean’ mogelijk uit ziet. Daarna is het full focus op de binnenwandelende bezoekers en zorg je met jouw good energy voor een ontspannen en informele sfeer. Door vooral jezelf te zijn en je het leuk vind om jezelf een beetje uit te dagen, lopen bezoekers met een goed gevoel én vaak een nieuwe outfit de winkel uit.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEID
De functie Store Ambassador zegt het al: als ‘blijmaker’ ben je vooral verantwoordelijk voor een good vibe en een open houding je richting collega’s én natuurlijk de bezoekers. Hierdoor is het samenwerken relaxter en zullen klanten sneller op hun gemak zijn en iets kopen. Op basis van je persoonlijkheid en kennis van zaken als het gaat om de collectie en de verschillende merken ‘verkoop’ je dus in eerste instantie een gezellige brand experience! Verder ben je verantwoordelijk voor logische werkzaamheden in een winkel, zoals het verwerken van goederen, kassa draaien en het magazijn netjes en overzichtelijk houden.


JOUW SKILLS:

- Je bent vriendelijk en makkelijk benaderbaar
- Je bent sociaal en communicatief sterk
- Je bent proactief en houdt van doorpakken
- Je houdt van de dynamiek op de winkelvloer
- Je pakt kansen om verder te kunnen groeien
- Je werkt op gevoel maar wel resultaat gedreven
- Je bent flexibel (inzetbaar, ook in de weekenden)

JOUW VOORWAARDEN
Naast een uitdagende en veelzijdige rol met veel ruimte voor ontwikkeling, ontvang je een competitief en marktconform salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar, er is meer. Want, naast een zaterdag- en zondagtoeslag én een maandbonus, pak je als JB-er lekkere korting op onze kleding en organiseren we verschillende events voor jou en je collega’s.


ONZE ACHTERGROND
Just Brands is een jong en dynamisch bedrijf. Young at heart, maar met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van herenkleding in de modewereld. In ons hoofdkantoor in Lijnden werken dagelijks meer dan honderd kledingspecialisten samen aan het ontwerpen, fabriceren, inkopen, marketen, verkopen en distribueren van onze drie topmerken: PME Legend, Vanguard en Cast Iron. In de Benelux heeft Just Brands ruim 1500 verkooppunten waaronder een tiental eigen Just Brands stores.
Additional information

JOUW NEXT STEP
Heb je tot deze laatste alinea doorgelezen en wil jij ons vertellen waarom nou precies jij die super leuke nieuwe Store Ambassador bent? Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar jobs@justbrands-retail.be.